Prachtige dakexcursie Kruidenborg

Prachtige dakexcursie Kruidenborg

Op 30 juli 2018 klommen bewoners van appartementencomplex Kruidenborg hun dak op om met eigen ogen te zien waar hun zonnestroom vandaan komt. De dakexcursie werd georganiseerd door ZeewoldeZon vanuit het idee dat de vereniging ZeewoldeZon meer is dan louter functioneel. ZeewoldeZon toont hoe mooi een waardevol het is als mensen zich vereniging en zich gezamenlijk inzetten voor het goede. In dit geval groene, duurzame stroom, die lokaal is opgewekt. Zo dragen we bij aan een schoner milieu én aan een toekomstbestendig Zeewolde dat we door kunnen geven aan de generaties na ons.

En alle geïnteresseerden met hoogtevrees konden ook meegenieten. Zij hoefden niet de smalle, steile ladder op om vervolgens door een dakluik te klauteren en de stap te maken van laddertrede – over de dakrand – naar het dak. Want via Skype werd er vanaf het dak, live verbinding gemaakt met de Huiskamer beneden. Via de beamer keken de aanwezigen daar op groot scherm mee met wat er op het dak gebeurde. Thijs van Daalen (LEON Zeewolde) en Henri Hoogeveen (Woonpalet) ontpopten zich vanaf het dak tot ware reporters die via Sarah Scholts (Woonpalet) die in de Huiskamer was met de anderen, alle vragen beantwoordden en interessante wetenswaardigheden deelden. Want moeten de zonnepanelen niet schoongemaakt worden en zijn ze echt wel stevig gemonteerd?

Al met al een prachtavond waar de aanwezigen met veel plezier op terugkijken. En Thijs, Henri en Sarah zo mogelijk nog meer.

Woont u in Zeewolde en wilt u weten wat uw voordeel is op uw energierekening als u ook lid wordt van ZeewoldeZon? Er is op dit moment ruimte voor nog zo’n 25 leden. Heeft u interesse, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Die wordt gebaseerd op uw huidige verbruik zodat u de offerte gemakkelijk kunt vergelijken met uw huidige contract.


Reageren is niet mogelijk.