Voorbereidingen panelen op Buitendijk

Voorbereidingen panelen op Buitendijk

Op dinsdag 24 juli 2018 versperde een immense kraan de weg naast appartementencomplex Buitendijk. En de bewoners van Buitendijk zaten eerste rang om te zien hoe de voorbereidingen getroffen werden voor de plaatsing van zonnepanelen van ZeewoldeZon. 480 om precies te zijn. Samen met de 750 zonnepanelen die ZeewoldeZon al liet leggen op andere appartementencomplexen van Woonpalet, staat de teller dus inmiddels op 1230 zonnepanelen in totaal.

Met het leggen van de zonnepanelen op Buitendijk creëert ZeewoldeZon weer ruimte voor meer leden. Als de zonnepanelen op Buitendijk straks aangesloten zijn, kan ZeewoldeZon nog eens 30 leden extra bedienen.

Woont u in Zeewolde en wilt u gebruikmaken van de zonnestroom? Vraag dan een offerte op. Vrijblijvend. U ontvangt de offerte gebaseerd op uw verbruik zodat u de offerte kunt vergelijken met uw huidige energiecontract. ZeewoldeZon garandeert u dat u minder gaat betalen dan u nu doet. Om de simpele reden dat u, als lid van ZeewoldeZon, geen energiebelasting betaalt over uw stroom. Die wordt immers duurzaam opgewekt. En ook nog eens lokaal!

Als de offerte u bevalt ondertekent u deze en stuurt u die retour. ZeewoldeZon regelt verder het opzeggen van uw huidige energiecontract. Daar heeft u geen omkijken naar.


Reageren is niet mogelijk.